Dataskydd

Vi är medvetna om att du litar på oss. Vi ser det som vårt ansvar att skydda din integritet. På den här sidan informerar vi dig om vilken information vi samlar in när du använder vår webbplats, varför vi samlar in den och hur vi använder den för att förbättra din användarupplevelse. Så du kommer att förstå exakt hur vi arbetar.

Denna sekretesspolicy gäller BEAUTYELLA tjänster. Du bör vara medveten om att BEAUTYELLA inte ansvarar för sekretesspraxis på andra webbplatser och resurser. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du dataskyddsreglerna.

BEAUTYELLA respekterar integriteten för alla användare av sin webbplats och ser till att den personliga informationen du tillhandahåller behandlas konfidentiellt.


Hur vi använder informationen vi samlar in

Nutzung unserer Dienstleistungen
Wenn Sie sich für eine unserer Dienstleistungen anmelden, bitten wir Sie um die Angabe persönlicher Informationen. Diese Daten werden zur Durchführung des Dienstes verwendet. Die Daten werden auf den eigenen sicheren Servern von BEAUTYELLA oder denen Dritter gespeichert. Wir werden diese Informationen nicht mit anderen persönlichen Informationen, die wir haben, kombinieren.

Kommunikation
Om du skickar e-post till oss eller andra meddelanden kan vi behålla dessa meddelanden. Ibland ber vi dig om din personliga information som är relevant för den specifika situationen. Detta gör det möjligt för oss att behandla dina frågor och svara på dina frågor. Informationen lagras på BEAUTYELLA egna säkra servrar eller de från en tredje part. Vi kommer inte att kombinera denna information med någon annan personlig information som vi har.

Syftar till
Vi samlar inte in eller använder någon information för andra ändamål än de som beskrivs i denna sekretesspolicy, såvida vi inte har fått ditt tidigare samtycke.

Tredje
Informationen kommer inte att vidarebefordras till tredje part, med undantag för webbapplikationer som vi använder för vår webbshop. Detta inkluderar även granskningssystemet för Keur-webbshoppen. Denna information kommer endast att användas i syfte med ansökan och kommer inte att spridas vidare. Dessutom kan informationen i vissa fall utbytas internt. Våra anställda är skyldiga att respektera konfidentialiteten för din information.

Ändringar
Denna dataskyddsdeklaration är inriktad på användningen och möjligheterna på denna webbplats. Eventuella justeringar och / eller ändringar av denna webbplats kan leda till ändringar av denna integritetspolicy. Det är därför lämpligt att konsultera denna integritetspolicy regelbundet.

Val för personlig information
Vi erbjuder alla besökare möjlighet att visa, ändra eller ta bort all personlig information som för närvarande görs tillgänglig för oss.

Ändra / avsluta prenumerationen på tjänstens nyhetsbrev
I slutet av varje utskick hittar du möjligheten att ändra dina uppgifter eller avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.

Ändra / avbryt kommunikation
Kontakta oss om du vill ändra dina uppgifter eller ta bort dig själv från våra filer. Se kontaktuppgifter nedan.

Frågor och feedback
Vi kontrollerar regelbundet efterlevnaden av denna dataskyddsriktlinje. Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, kontakta oss via Salenos-kontaktsidan