Hur man använder

    

Före användning:
Skaka
Skaka alltid eyelinern i några sekunder före varje användning och vrid på locket ordentligt efter användning för att förhindra att produkten torkar ut.

Trimning
Om ögonfransen är för bred och kan sticka ut kan den klippas till ögonbredd. Se till att klippa av spännbandet så att ändan är en magnet.1. Applicera den magnetiska eyelinern
Applicera två lager eyeliner på den övre fransraden. Rita en linje lika tjock som magneterna på dina fransar, så nära fransrötterna som möjligt.

Se till att linjen du drar är tillräckligt lång för att stödja alla magneterna på surrningsbandet. Dra inifrån och ut, från början till slut på dina naturliga fransar.

Vänta 20-60 sekunder, beroende på hur mycket eyeliner du har applicerat. Eyelinern måste vara helt torr innan fransarna kan appliceras.Tips!
- Vi rekommenderar inte att du applicerar mascara på våra fransar eftersom det kan skada dem i förtid.

- Om du är mer bekväm med din egen "vanliga" eyeliner kan du använda vår magnetiska eyeliner som topplack.2. Applicera de magnetiska ögonfransarna
Ta ut de magnetiska ögonfransarna ur lådan och applicera dem med en applikator i stället för med fingrarna för att få den bästa looken.

För sakta in magneterna på fransbandet i kontakt med den magnetiska eyelinern. Du kommer att se att magneterna "klickar" in i eyeliner. Tryck sedan magneterna på plats för att se till att dina fransar sitter fast.Tips!
- Se till att fransbandet sitter så nära din naturliga frans som möjligt. Du kan klämma ihop det magnetiska franspartiet och ditt naturliga fransparti för att se till att detta sker.

- Placera fransarna ca 1 cm från det inre ögonvrån så att det inte stör dig.Efter användning:
Flyttning
Fransarna kan enkelt tas bort när som helst. Dra försiktigt bort fransarna från ögonen, med början i det yttre hörnet.

Den magnetiska eyelinern kan avlägsnas från ögonlocken med hjälp av en sminktork i kombination med en oljebaserad makeupremover eller micellärt vatten. Om en annan rengöringsmedel fungerar för dig är detta naturligtvis också möjligt!Tips!
- Låt rengöringen vila på ögonlocket en stund så att den kan dra in i huden, på så sätt går eyelinern lättare att ta bort.Rengöring
Om det finns eyeliner på magneterna kan du använda tummen nageln för att skrapa bort så mycket som möjligt. Använd en sminktork för att ta bort eventuella rester.Tips!
- Försök att undvika kontakt med vatten så mycket som möjligt, eftersom det kan skada lockarna och formen i förtid!