HUR MAN ANVÄNDER - DIY ögonfransförlängning

För användning:
Rengör ögonfransar
Se till att dina naturliga fransar är rena och fria från oljor och smink. Rengör med vår sminkborttagare vid behov.

1. Applicera limmet
Applicera bindningen under dina egna fransar. Gör detta vid rötterna av dina fransar över hela bredden så att alla tofsar har tillräckligt med stöd.

2. Applicera tilläggen
Använd en pincett för att försiktigt ta bort ett kluster från behållaren. Lägg tofsarna en i taget bredvid varandra under dina egna fransar på den applicerade bondningen. Börja utifrån och in. Använd pincetten för att trycka på alla tofsar för att säkra ögonfransarna.

Vi rekommenderar att du använder 4-5 kluster per öga beroende på ögonbredd. Ta bort klumparna från behållaren horisontellt om du vill ha en jämn franslängd och vertikalt om du vill att fransarna ska vara smalare för en cat-eye look. Varje rad har olika längder: 8, 10, 12 och 14 mm.

3. Applicera tätningen
Du kan sedan applicera tätningsmedlet vid behov för att förlänga hållbarheten på förlängningarna. Du kan uppnå detta genom att applicera tätningsmedlet under och över dina fransar över hela fransarnas bredd.

Efter användning:
Radera
Du kan ta bort förlängningarna genom att applicera vår ögonfransborttagare på alla applicerade kluster. Låt den sedan vila i 5-10 minuter. Du kan sedan försiktigt ta bort tofsarna från dina ögonfransar en i taget med en pincett.

Du kan rengöra dina egna ögonfransar genom att torka av dem med en bomullspinne/skiva. Upprepa denna process om det behövs.

Rena
Du kan rengöra förlängningarna så att du kan återanvända dem 2-3 gånger. För att göra detta, häll först lite sminkborttagningsmedel i ett lock eller en skål så att du kan doppa klungorna i den. Vänta sedan 5-10 minuter för att låta sminkborttagaren rengöra klustren ordentligt och ta sedan bort dem.

Om det behövs kan du kamma igenom varje klump med en ögonfransborste för att säkerställa att all smuts har tagits bort från klumpen.